Новини

Вінничанин Олександр Железняк став срібним призером міжнародного турніру з боксу

8 квітня 2021, 11:36

Поступився українець найкращому боксеру Африки Джуніасу Джонасу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Федерації боксу Вінницької області. 6 квітня в Херсоні завершився XV Міжнародний турнір з боксу класу "А" серед чоловіків пам’яті майстра спорту СРСР Миколи Мангера. Змагання відбулись вже вп'ятнадцяте і залучили боксерів у 8-ми вагових категоріях з десяти країн.

Найбільше представництво - в України (32 спортсмени). Також виступали боксери з Вірменії (14 боксерів), Намібії (1 боксер), Болгарії (5 боксерів), Хорватії (1 боксер), Казахстану (2 боксери), Молдови (3 боксери), Азербайджану (6 боксерів), Ізраїлю (1 боксер) та Узбекистану (1 боксер).

Перше місце у підсумковому заліку здобула команда України. На рахунку наших спортсменів 14 медалей, з яких 5 золотих, 4 срібних та 5 бронзових. Другу сходинку виборола збірна Вірменії, в якої 10 нагород - 2 "золота", 3 "срібла" та 5 "бронз". Завдяки чемпіонському виступу Джуніаса Джонаса третя сходинка - у Намібії, в якої єдина медаль - золота. 

Найкращому боксеру Африки у ваговій категорії 63 кг і поступився вінничанин Олександр Железняк, що став срібним призером змагань.

Фото: Фейсбук/Федерації боксу Вінницької області

Поділитися :