Новини

Вінничанка Дарія Мигулько вп'яте стала чемпіонкою світу з паратхеквондо

1 лютого 2021, 12:57

Змагання проходило серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Як йдеться на фейсбук-сторінці Відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, 30 січня у Сполучених Штатах Америки завершились онлайн-змагання серії "А" чемпіонату світу з бойових мистецтв "Martial arts World championship-2021".

У змаганнях Україну представляли спортсмени Ладижинського спортивного клубу "Сіндо" і Вінницької ДЮСШ "Інваспорт", члени збірної команди України з тхеквондо WT (УОРА) Дарія Мигулько та Владислав Антонюк.

За результатами чемпіонату Дарія Мигулько виборола звання чемпіонки світу (вже вп'яте), а Владислав Антонюк став срібним призером змагань. 

Фото: Facebook/Відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області

"Наші чемпіони продовжують рухатися вперед, незважаючи на "вибрики долі". Неважливо, що їх облич не буде на біґ-бордах країни і міста, проте вони вже в історії світового спорту. Дякую батькам спортсменів за віру в нас та фінансову підтримку участі у змаганнях наших параатлетів. Дякую моїй команді за підтримку та довіру до мене, як тренера. Разом - ми сила", – зауважив тренер призерів світового змагання Сергій Брушніцький.

Поділитися :