Новини

Вінничанка Марія Гресько отримала першу премію всеукраїнського конкурсу

7 липня 2022, 15:46

Вихованка Вінницької дитячої музичної школи №2 Марія Гресько стала лауреаткою Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря».

Як йдеться на сайті  міської ради, талановиті вінничани продовжують вражати своїми успіхами. Цього разу піаністка Марія Гресько привезла диплом першої премії Всеукраїнського конкурсу «Країна Кобзаря». Конкурс відбувся в дистанційному форматі, тож взяти у ньому участь змогли десятки сильних учасників з різних куточків України.

«Марія вже шість років навчається у музичній школі, окрім гри на фортепіано, вона займається вокалом. Взагалі, у дівчинки дуже творча родина, її братик та сестричка також відвідують нашу музичну школу. Марія ділилася планами на майбутнє й говорила, що буде продовжувати розвиватися в музиці, адже це хобі їй приносить неабияке задоволення», - розповідає викладачка Людмила Колебошина.

Вона також додала, що успіх вихованців радує її набагато більше, ніж власний, адже викладачі Вінницької дитячої музичної школи №2 вкладають свої знання та вміння у молоде музичне покоління.

                                           

Поділитися :