Новини

Вінниччина прощається з загиблими курсантами Максимом Хом’ячуком та Романом Корчовським

6 жовтня 2020, 16:26

Тіла двох загиблих курсантів з Вінниччини Максима Хом’ячука та Романа Корчовського, які загинули в авіакатастрофі 25 вересня  під Чугуєвом, передали родичам. На територіях Крижопільського та Оратівського районів Вінницької області оголошено Дні жалоби 6-7 жовтня. 

Як повідомили на офіційному сайті Вінницької обласної державної адміністрації, щоб вшанувати пам’ять курсанта Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Романа Корчовського 7 жовтня у Крижопільському районі оголошено День жалоби. Церемонія поховання відбудеться завтра.

Також День жалоби оголошено на території Оратівського району, де проживав  загиблий  курсант Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Максим Хом’ячук. З ним прощатимуться 7 жовтня.

Нагадаємо, на борту літака, який зазнав катастрофи, було 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба та сім членів екіпажу. На місці трагедії загинули 25 осіб, курсант Віталій Вільховий помер у лікарні від отриманих ран. Ще один курсант – В'ячеслав Золочевський, вижив і був госпіталізований.

Президент відзначив 27 військових медаллю «За військову службу Україні», 26 з них – посмертно.

Поділитися :