Новини

Вінницька харчосмакова фабрика збільшила виробництво оцту

9 червня 2022, 12:56

Також підприємство підписало угоди про постачання з місцевими мережами супермаркетів.

 

Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний на своїй сторінці у Фейсбук. 

Зазначається, що на базі Вінницької харчосмакової фабрики збільшили розлив 9% оцту і вже домовилися про прямі постачання в мережі місцевих мереж супермаркетів. Відповідні угоди вже підписані з “Грош”, “Гранд”, “Україночка”, “Айва” та “Домашній маркет” та інші. Також зазначену продукцію уже отримує Київ та селище Макарів, Бучанського району.

На тлі новин про закриття ДП “Артемсіль”, виник попит не лише на сіль, а й на оцет. Відтак утворився штучний дефіцит - ажіотаж на соціальні товари може спричинити підвищення цін - зазначає посадовець.

Фахівці з Вінницької харчосмакової фабрики зазначають, що продукувати цей товар можна безперебійно, оскільки проблем з постачанням сировини (оцтової кислоти) немає. 

Дуже вдячний нашим партнерам за активну позицію та готовність до роботи в будь-яких умовах. Стає набагато спокійніше, коли з кожним днем все більше підприємців повертаються до своєї діяльності. Закликаю всіх, у кого є можливість працювати чи хоча б частково відновити роботу - будь ласка, робіть це, - підсумував Андрій Очеретний. 

Поділитися :