Новини

Вінницька поліція перекрила канал постання наркотиків до місць позбавлення волі

14 січня 2022, 11:51

Протягом року поліцейські відстежували міжрегіональне злочинне угруповання з 10 людей.

Організував канал постачання наркотичних речовин на закриту територію 32 – річний ув’язнений однієї з колоній області, який нині відбуває покарання за злісне невиконання законних вимог адміністрації виправної установи. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінницької області. Він підтримував кримінальні традиції, чим здобув авторитет серед інших засуджених та отримав статус, так званого, «смотрящого». До злочинної діяльності чоловік залучив, раніше судимих жителів Запоріжжя, які перебували на волі. Спільники передавали засудженим психотропні речовини, сховані у продукти. Надалі засуджені передавали наркотичний засіб організатору групи.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


12 січня поліцейські за силової підтримки бійців КОРДу та оперативного відділу виправної колонії «Циклон» провели санкціоновані обшуки і вилучили у підозрюваних наркотичні речовини, мобільні телефони, чорнові записи, сім-картки та інші докази їх протиправної діяльності.

Правопорушникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи передача цих речовин у місця позбавлення волі.

Читайте також:
На Вінниччині оголосили про підозру злочинцям, які постачали наркотики ув’язненим

Поділитися :