Новини

Вінницька поліція припинила діяльність групи жінок, які надавали послуги сексуального характеру

11 лютого 2021, 16:47

Організаторці незаконної діяльності, 36-річній вінничанці, загрожує до 7 років ув'язнення.

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 10 лютого працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з слідчими Вінницького районного управління поліції за підтримки спецпідрозділу КОРД та процесуальним керівництвом прокуратури затримали трьох жінок, які за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру. 

Правопорушниць поліцейські затримали біля будинку, коли вони повертались додому від чергових клієнтів. Поліцейські встановили, що старша з жінок втягнула у зайняття проституцією ще двох 20 та 24-річних дівчат з Вінницького району та Черкаської області, які опинились в складних життєвих обставинах. У фігуранток протиправної  діяльності провели обшуки. За місцем проживання у них вилучили докази незаконного бізнесу, зокрема, записи клієнтів, мобільні телефони, гроші, отримані злочинним шляхом, наркотичні засоби та револьвер. 

"Поліцією встановлено, що такою діяльністю жінки займались протягом півроку. Година інтимних послуг коштувала від 2000 до 2500 гривень. Організаторка такої діяльності підшукувала клієнтів  для себе і дівчат на відповідних сайтах в мережі Інтернет, орендувала їм житло та знаходила приміщення для надання сексуальних послуг", - йдеться в повідомленні.

За проституцію двох дівчат притягнуто до адміністративної відповідальності.  Організаторці незаконної діяльності загрожує до 7 років ув'язнення.

Поділитися :