Новини

Вінницькі музеї запрошують відвідувачів

4 квітня 2022, 21:49

У музеї моделей транспорту додали експозицію військової техніки, а в музеї Автомотовелофоторадіо можна активно взаємодіяти з експонатами.

Це гарна нагода трохи відволіктись від сумних новин, та познайомитись з унікальними експонатами та підтримати заклади у воєнний час. Вважає директор Вінницького музею моделей транспорту Володимир Вдовиченко. Його заклад пропонує для перегляду найбільшу в Україні виставку колекцій та мініатюр. Музей на вулиці Соборній, 64, працює щодня, з 12 до 19 години.

«Запустили музей моделей транспорту, додали деякі експонати, трохи перепрофілювали. Зробили експозиції військової техніки: українські літаки, броньовану техніку, щоб було цікаво. Ціна знизилася від 50 грн до 30 грн, дітям безкоштовно. Дуже багато людей приходять, 90% з інших міст», - розповів пан Володимир.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


Також почав приймати відвідувачів і музей ретро-техніки "Автомотовелофототелерадіо". Там можна активно взаємодіяти з експонатами: посидіти за кермом будь-якого авто, приміряти військову форму різних країн, сфотографуватися в історичному образі. Графік роботи - щоденно з 11 до 17 години. Розташований музей в центрі міста, на вулиці Соборній, один.

Читайте також:
Вінничани готові надати свою нерухомість вимушеним переселенцям у рамках міської програми

Поділитися :