Новини

Вінницькі оперативники затримали чоловіка, який йшов по вулиці з обрізом

18 лютого 2021, 11:20

За це підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 33-річного вінничанина, який йшов по вулиці з обрізом та набоями до нього, оперативники Вінницького районного управління поліції затримали 17 лютого.

Як розповів керівник районного управління поліції Віталій Курчик, близько 18 години у селі Вінницькі Хутори під час відпрацювання населеного пункту працівники поліції помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду підозрюваного оперативники виявили та вилучили обріз мисливської рушниці та 6 набоїв до неї. 

"Зловмисник затриманий в процесуальному порядку і заходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру. Вилучене направлено  на експертизу. Працівники поліції  з’ясовують походження та мету зберігання заборонених предметів", - йдеться в повідомленні.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263  ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

Поділитися :