Новини

Вінницькі поліцейські врятували хлопця від самогубства

24 червня 2022, 16:00

26 - річний вінничанин хотів покінчити з життям, вилізши на електроопору високої напруги й погрожуючи перерізати собі горло ножем.

На сайті Нацполіції у Вінницькій області повідомили, що 23 червня близько 16 години до них на спецлінію надійшло повідомлення від мешканця села Вінницькі Хутори про те, що по вулиці Богдана Хмельницького невідомий чоловік виліз на електроопору високої напруги та відмовляється спускатися донизу.

Зазначається, що поліцейські відразу повідомили відповідні служби, щоб знеструмити мережу. А прибувши за викликом, почали вимовляти юнака спуститися вниз. Проте той категорично відмовлявся. Ситуація ускладнювалась тим, що молодий чоловік мав при собі ніж та погрожував перерізати собі горло.

Після майже години перемовин працівникам поліції вдалося переконати хлопця. Він спустився донизу та відразу хотів втекти. Оскільки в його руках був ніж, поліцейські почали його наздоганяти. За кількасот метрів хлопець зупинився. Працівникам поліції вдалося відвернути його увагу та вирвати з рук ніж, - йдеться у повідомленні. 

 26 – річний мешканець Вінниці пояснити свій вчинок він не зміг. Каретою швидкої допомоги чоловіка доправили до лікарні та госпіталізували.

 

Поділитися :