Новини

Вінницькі поліцейські за вихідні склали 184 протоколи на порушників карантину

23 листопада 2020, 15:56

Дії поліцейських направленні на проведення превентивної роботи, тобто попереджувально-роз'яснювальної, з метою недопущення таких правопорушень з боку населення. 

З початку пандемії вінницькі поліцейські проводять превентивні заходи, направлені на дотримання встановлених карантинних обмежень для запобігання масовому поширенню COVID-19, про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ГУНП у Вінницькій області.

Рейдові групи поліції працюють в усіх районах області, перевіряючи дотримання власниками розважальних та торговельних закладів, а також водіями транспортних засобів встановлених обмежень щодо режиму діяльності.

За словами т.в.о. заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка,  впродовж  минулих вихідних на порушників було складено 184 адміністративних протоколи,

«Ця робота проводиться на території регіону з початку введення карантинних обмежень на території держави. Вона направлення на проведення превентивної роботи, тобто попереджувально-роз'яснювальної, з метою недопущення таких правопорушень з боку населення. У разі, якщо громадяни не вживають заходів, щодо усунення допущених порушень, поліцейські вживають заходів адміністративного впливу, з подальшим складанням безпосередньо адміністративних матеріалів. Хочеться звернути свою увагу, що поліцейськими вже спочатку проведення такої роботи задокументовано понад дві тисячі таких порушень. Тому просимо звернути увагу громадян на дотримання таких обмежень», - наголосив Ігор Волокітенко

У поліції нагадують, що за перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, громадянам загрожує накладення штрафу  у розмірі від 170 до 255 грн.

 

Фото і відео - Національна поліція у Вінницькій області. 

 

Поділитися :