Новини

Вінницькі поліцейські затримали злочинця, який 4 роки переховувався від суду

19 січня 2021, 13:46

Ще 2017 року 69-річний вінничанин отримав дев’ять років ув’язнення за розбійний напад на мешканця Козятина. 

Як повідомляють на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, правоохоронці затримали засудженого за розбій чоловіка, який майже 4 роки переховувався від суду. 

2013 року зловмисник разом із подільником вчинили розбійний напад на помешкання жителя Козятина. Нападники увірвалися до будинку, зв’язали руки та нещадно катували господаря, використовуючи розжарену праску. Злочинці заволоділи грошовими коштами в сумі 7500 гривень, золотими виробами та мисливською рушницею, яка зберігалась в сейфі.

"Поліцейські встановили особу зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, та зібрали докази його причетності до зазначеного злочину. На підставі зібраних слідством матеріалів суд визнав його винним та виніс зловмиснику покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Однак притягти до відповідальності зловмисника не було змоги, оскільки з 2017 року він переховувався та змінював місця проживання", - йдеться у дописі.

У результаті розшукових заходів 14 січня поліцейські затримали засудженого в одній з вінницьких багатоповерхівок, де він тимчасово мешкав.

Поділитися :