Новини

Вінницькі правоохоронці зіграли дружній футбольний матч з дітьми, які через бойові дії переїхали до Вінниці

16 травня 2022, 16:39

Діткам переселенцям з Бахмута, Маріуполя та Чернігова поліцейські подарували іменну футболку з шевроном поліції Вінницької області, шорти та гетри.

14 травня на одному зі спортмайданчиків міста вінницькі правоохоронці зіграли дружній футбольний матч з дітьми, сім’ї яких через бойові дії переїхали до Вінниці з Бахмута, Маріуполя та Чернігова. Гру організували задля підтримки патріотичного духу та здорового способу життя. Про це повідомили на сторінці Нацполіції Вінницької області. 

Керівник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик ініціював створення футбольної команди у підпорядкованому підрозділі. На вихідних поліцейська команда отримала футбольну форму для себе та дітей.

Кожному гравцю подарували іменну футболку з шевроном поліції Вінницької області, шорти та гетри.

Футбол для більшості хлопців – улюблений вид спорту, а тому взяти участь у такому матчі погодились із задоволенням. Хоча вікова категорія команд різна, та спортивного азарту не бракувало нікому.

Спритність, швидкість мислення на ігровому полі та вміння грати у футбол продемонстрували 10 правоохоронців та 10 хлопчаків віком від 10 до 14 років. Хоча гравці не є професійними футболістами, але все було по-справжньому. Війна показала, що у єдності наша сила. Залучаючи дітей до подібних заходів, ми не лише створюємо їм корисне дозвілля, а й вчимо об’єднуватися. Цією грою ми хотіли відволікти дітей від думок про жахи війни й повернути віру у мирне майбутнє, прищепити молоді не лише любов до спорту, а й повагу один до одного – зазначив Віталій Курчик.

Матч тривав півтори години й закінчився з рахунком 7:5 на користь юніорів. По завершенню команди обмінялися футбольними м’ячами із персональними автографами.

Поділитися :