Новини

Вінницькі самбісти виступали на Всеукраїнському турнірі на честь Героїв ССО ЗСУ

27 вересня 2023, 16:36

У турнірі взяли участь 27 спортсменів з Вінницької МДЮСШ № 5, які здобули три золотих та по сім срібних та бронзових нагород.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, змагання у Києві проходили серед спортсменів трьох вікових категорій: підлітків, кадетів, юнаків та дівчат старшого віку (спортивне та бойове самбо), чоловіків (бойове самбо – "Битва Мужніх"). Спортивні змагання у столиці зібрали найкращих спортсменів зі спортивного та бойового самбо з сімнадцяти областей України.

"Сьогодні багато військовослужбовців-самбістів перебувають на захисті нашої незалежності. Серед них є ті, хто виконує спеціальні завдання безпосередньо на лінії фронту. Ці змагання присвячені саме їм та тим захисникам, які віддали своє життя в боях з російськими окупантами", - підкреслив тренер з боротьби самбо міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Олег Бузовський.

Вінничани змагалися в трьох вікових категоріях: підлітки (12–14 років), кадети (14–16 років), юнаки та дівчата (16–18 років).

Так, чемпіонами даних змагань стали Володимир Дніпровський, Каріна Малюта та Софія Бойко.

Срібними призерами – Юлія Смолій, Аміна Малюта, Світлана Клімова, Анастасія Краєвська, Олег Кобенда, Віра Устюгова та Хікмет Мамєдов.

А бронзові нагороди вибороли Михайло Самохвал, Діана Пересенчук, Анна Бабушкіна, Анастасія Майдуда, Єва Войналович, Анна Барабаш та Маргарита Гнатюк.

"Наші вінницькі борці з МДЮСШ №5, дуже потужно виступили та поповнили скарбничку нагород спортивної школи. Цей турнір є свідченням того, що молодь розуміє важливість захисту країни. Молоді спортсмени виступають на змаганнях, саме завдяки мужності та хоробрості наших воїнів на передовій. Хлопці та дівчата таким чином віддають належну шану і підтримку військовим, які нині на нулі", - зазначив Олег Бузовський.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :