Новини

Вінницькі спортсмени привезли "золото" та "срібло" з міжнародномого турніру "Prague wrestling open 2022"

30 листопада 2022, 09:34

У змаганнях брали участь спортсмени з дев’яти країн світу.

Як повідомляють на сайті міської ради, вінницькі спортсмени вкотре продемонстрували на міжнародній арені свою майстерність. Так, завдяки підтримці комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, борці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» брали участь у міжнародному турнірі «Prague wrestling open 2022» та привезли два «золота» та одне «срібло».

Тріумфували на змаганнях вінничани – Михайло Дідик (вагова категорія 47 кг) та Андрій Вітковський (вагова категорія 57 кг). Хлопці завоювали золоті нагороди.

На другу сходинку піднявся Матвій Плахотнік (вагова категорія 47 кг). А за крок до п’єдесталу зупинилися Ілля Орлюк та Максим Шарденко, посівши 4-ті місця.

"Дякуємо всім хто допомагає та сприяє участі спортсменів у важливих змаганнях", – каже директор МК ДЮСШ "Вінниця" Юрій Будяк.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський наголосив, що у Вінницькій міській територіальній громаді підтримуються належні умови для тренування юних спортсменів, які згодом представляють наш край на міжнародних, всеукраїнських змаганнях.

"Сьогодні важливо підтримувати молодь, адже вона – наше майбутнє", – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Поділитися :