Новини

Вінницькі спортсмени завоювали низку медалей на змаганнях зі спортивної радіопеленгації у Болгарії

13 липня 2022, 09:53

Вінничани змагались у складі збірної команди України. До неї увійшли троє вихованців Вінницької МДЮСШ №2 та їхній тренер.

Як інформують на сайті міської ради, нещодавно у болгарському місті Кітен відбулись змагання зі спортивної радіопеленгації – 15-й Чемпіонат Балканських країн та Кубок Чорного моря.

Спортсмени змагалися у чотирьох вправах. Вінничани досягли високих результатів.

Так, Артем Степаніщев серед юніорів завоював два золота, а серед елітної дорослої категорії – бронзу. Богдан Філоненко – серед юнаків виборов одну золоту та одну бронзову медалі, а серед юніорів – дві срібні. Станіслав Березовський – серед юнаків здобув дві бронзові медалі.

Відзначився також і їхній тренер – Заслужений тренер України Сергій Зеленський. Серед ветеранів він завоював дві золоті та дві бронзові медалі.

Перед змаганнями спортсмени виконали колосальну підготовку щодо техніки і тактики, а ще перед цим були перемоги у Румунії.

"Радіопеленгація сприяє розвитку інтелектуальних та фізичних вмінь у дітей, а також має оздоровчий вплив, адже змагання зазвичай проводяться на свіжому повітрі", - говорить виконувачка обов'язків директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

Фото: Вінницька міська рада

Вінничани, які мають бажання займатися спортивною радіопеленгацією, можуть звертатися у МДЮСШ №2 за адресою: Узвіз Бузький, 33, тел. 67-36-86. Крім того, у школі культивують і інші види спорту: веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».

Поділитися :