Новини

"Вінницькі Вовки" оголосили набір гравців до команди з американського футболу

4 лютого 2021, 09:25

Наразі чоловіча команда вже відновила тренування після локдауну і готується до світового чемпіонату.

Як повідомив радіо "Місто над Бугом" капітан команди "Вінницькі Вовки" Євген Хомин, до команди запрошують сильних та швидких хлопців від 16 років, які готові працювати над собою. За словами тренера, статура і параметри принципового значення не мають. Головне - бажання займатися спортом.

"Ми робимо набір конкретно для дорослої команди. Вона цього року візьме участь у Чемпіонаті України в топ лізі. А також вона буде змагатися у лізі флаг-футболу. Її створення якраз відбувається зараз. Це ліга, яка покликана розпочати постійний і щорічний чемпіонат, оскільки ця варіація американського футболу зараз дуже популярна у світі і є одним з кандидатів на Олімпійські ігри. І в нас в цьому виді спорту є досить непогані успіхи, оскільки ми щороку їздимо на міжнародні змагання і в Україні завжди займаємо призові місця в чемпіонатах, тому ми вирішили започаткувати лігу. І спеціально для цього ми розпочали набір", - розповів Євген Хомин.

Цього року команду з американського футболу "Вінницькі вовки" запросили на чемпіонат світу до Іспанії. Гравці вже відновили регулярні тренування після локдауну. Тренується команда на стадіоні 34 вінницької школи.

"Наступного року відбудуться Всесвітні ігри у Бірмінгемі - це місто-побратим Вінниці, куди б ми хотіли потрапити. Тому що там буде представлений флаг-футбол, чоловічий і жіночий, і цей чемпіонат буде відбірковим до світових ігор. Поки що ми робимо набір для хлопців, тому що вони вже вийшли після локдауну, ми вже активно тренуємось на стадіоні, а жіночий набір у команду з флаг-футболу ми будемо розпочинати ближче до березня. І нам потрібно дівчат з 5-10 теж знайти для команди", - зауважив Євген Хомин.

Фото: Facebook/Вінницькі Вовки

Поділитися :