Новини

Вінницьких рестораторів та готельєрів навчатимуть робити бізнес конкурентноспроможним

4 серпня 2020, 13:49

Вінницьких рестораторів, готельєрів та власників тематичних кав’ярень навчатимуть підвищувати конкурентоспроможність свого бізнесу. Бізнес- інтенсив HoReCa.ReStart  пройде 6 серпня у Центральному міському парку.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, під час заходу презентують успішні бізнес-кейси та реальні технології, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність закладу сфери гостинності. Зазначається, що учасники заходу також дізнаються від фахівців, як  вивести сервіс на новий якісний рівень, створити атмосферу, в яку хочеться повертатися, організувати кухню, яку рекомендують друзям,  зібрати навколо себе команду професіоналів та як просувати власний заклад через сучасні маркетингові канали. 

На учасників бізнес-інтенсивну очікують виступи впізнаваних спікерів:

Євген Клопотенко – співзасновник ресторану «100 років тому вперед», експерт програми «Сніданок з 1+1», член журі Національної ресторанної премії «СОЛЬ», м. Київ

Ігор Сухомлин - ресторатор, підприємець, ідейний натхненник мережі «Чашка Espresso-bar», співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і мережі кав’ярень «Шарлотка», організатор міжнародних форумів «РестоПрактики», «РестоКемпа», «ШефсКемпа».

Віктор Тітов – співвласник ресторану української кухні «U» All about you», бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної ресторанної премії «СОЛЬ», організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проектів: «Дні Української кухні», м. Одеса

Юлія Чеснокова - експертка зі світових трендів трендам в індустрії гостинності, власниця міжнародного освітнього проекту для рестораторів та кухарів - Food and Success, партнер RestArt форуму - the Art of Restaurant Management, м.Барселона, Іспанія.

Олена Павлова - дослідниця Подільської кухні, етнографка, гастрогідеса, засновниця проектів Подільська кухня, «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина», кураторка проекту 13 chefs/13 шефів Вінниця, м.Вінниця

Вікторія Євтушенко - співвласниця і бренд-шефиня кондитерської «Fab», м.Одеса.

Оксана Марусич - експертка з продажу і сервісу, бізнес-тренерка, коуч, 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів - 10 років, м.Київ.

Організатори заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за підтримки програми ЄБРР “Консультації для малого бізнесу в Україні” у рамках ініціативи “#EU4Business” Європейського Союзу. Захід проводиться за підтримки Вінницької міської ради.

Поділитися :

Останні новини

Зниження тарифів для підприємства «Вінницяоблтеплоенерго»: відповідне рішення ухвалила обласна рада

25 вересня 2020, 17:37

Знову off line: у Вінниці з 28 вересня відновлять звичний режим навчання школярів

25 вересня 2020, 16:29

У Вінниці збільшили фінансування будівництва спорткомплексу на Янгеля на 8 млн гривень

25 вересня 2020, 12:51

У Вінниці в освітніх закладах безкоштовно харчуватимуться діти, постраждалі внаслідок воєнних дій

25 вересня 2020, 11:54

Вінницькі тепловики готуються до зими: перевіряють обладнання теплових мереж і техніку

25 вересня 2020, 11:16

У Вінниці відбудеться виставка "Кольори Індії"

25 вересня 2020, 09:55

Вінницькі студенти створили першого робота «санінспектора»

24 вересня 2020, 17:38

Вперше за 24 роки Jazz Fest у Вінниці пройде в онлайн-форматі

24 вересня 2020, 17:08

Перший у Вінниці безконтактний тролейбус «VinLine», з автономним ходом на 20 км, вийшов на рейс

24 вересня 2020, 15:27

«Центр історії Вінниці» запрошує на віртуальну екскурсію вінницькою садибою Боруха Львовича

24 вересня 2020, 12:52
Всі новини