Новини

Вінницький фонд "Подільська громада"  оголосив конкурс грантів "Твори Добро" 

28 вересня 2020, 17:10

Переможці конкурсу грантів "Твори добро" допоможуть дітям і молоді, які виховуються у школах інтернатах Вінницької області. Всі охочі можуть подати заявку до 5 жовтня.    

Мета конкурсу організувати якісне дозвілля або ж створити умови для майбутньої професійної підготовки та працевлаштування дітей, які перебувають у школах інтернатах та дитячих будинках сімейного типу Вінниці та Вінницької області. 

Як зазначила у своєму коментарі "Місту над Бугом" координаторка молодіжних програм Фонд громади "Подільська громада" Гоар Єнгоян конкурс має свою особливість, адже проводиться за часів  пандемії.

«Часто ці проєкти пов’язані з тим, що люди йдуть в будинки інтернати, проводять якісь майстеркласи для дітей, або закупляють якесь обладнання і передають у будинки інтернати, але на жаль, зараз у час пандемії ми не можемо фізично приїхати туди. Особливість цього конкурсу в тому, що необхідно придумати такі проєкти, які можна зробити дистанційно, це може бути або онлайн, або можна щось передати дітям і вони будуть це використовувати». -  розповіла пані Гоар Єнгоян

Бюджет конкурсу становить 23 тисячі гривень. Слід зауважити, що кожен грант зможе отримати фінансування на 7 тисяч гривень. Далі комісія визначить його переможців, які зможуть реалізувати свої проєкти з 15 жовтня до 13 листопада. Заявки від політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також комерційних структур, ініціативних груп, які не надали лист підтримки від зареєстрованої громадської організації чи благодійного фонду  про співпрацю не розглядатимуться.

Дедлайн подачі заявок на конкурс – 5 жовтня

Деталі на сайті «Подільської громади» та на сторінці фонду у фейсбук. 

Поділитися :