Новини

Вінницький міський голова бере участь у Міжнародній конференції в Лугано

4 липня 2022, 18:58

Учасники дводенної конференції у Швейцарії обговорять, як відновити Україну після війни та які першочергові реформи необхідно для цього провести.

Як  написав на своїй Фб-сторінці міський голова Сергій Моргунов, це масштабна робоча  зустріч з нашими міжнародними партнерами і друзями на найвищому рівні. До швейцарського Лугано приїхали представники усіх європейських держав, Великої Британії, Сполучених Штатів Америки та інших країн світу. 

З ними говоримо сьогодні про єдине: як має відновлюватись наша держава після війни, в якому напрямку вона має трансформуватись, які необхідні першочергові реформи, щоб Україна швидко звелася з колін та набула сили європейської держави.
Говоримо, якими, зрештою, мають бути наші майбутні українські «європейські» міста. І найголовніше – яким чином реалізувати усі ці плани та досягнути бажаної візії.

Організатори очікують, що цьогорічна конференція стане доповненням до ініціатив на підтримку України, які вже були оголошені, та об'єднає друзів України, які підтримують  її у найважчі часи.  Для візуалізації масштабності цієї міжконтинентальної співдружності  вони розмістили прапори усіх країн, звідки прибули на конференцію офіційні делегації.

                                                             

Приємно бачити тут і наш Прапор – в колі розвинених, цивілізованих та прогресивних держав. І саме цей шлях – бажаний для України! Тому боремось далі. Боремось за право бути вільними і належати до цивілізованої європейської спільнот», – додав Сергій Моргунов.                            

Поділитися :