Новини

Вінницький міський голова відзначив бронзову призерку Перших Всесвітніх Спеціальних Олімпійських Ігор Марію Гнатик

8 жовтня 2021, 09:39

15-річній вінничанці вручили Подяку міської ради та грошову премію.

Як ідеться на сайті міської ради, Чемпіонат світу з танців Спеціальної Олімпіади 2021 відбувся 20-21 серпня в місті Грац (Австрія). Танцівники виступали у чотирьох категоріях – соло, дуети, пари та команди. Марія Гнатик виборола бронзову медаль в номінації "Вуличні танці". Про це "Місто над Бугом" повідомляло раніше.

"Мені дуже приємно привітати Марію від імені всього депутатського корпусу, нашої команди і всієї громади з такою важливою перемогою не тільки для Марії, а і в цілому для іміджу міста і нашої країни. І я думаю, що саме завдяки таланту і блискучій підготовці, наші спортсмени демонструють свою майстерність і прославляють Вінницю і Україну", – каже Сергій Моргунов.

На вручення дівчинка прийшла разом зі своєю мамою та тренером Діаною Подолянчук. За її словами, аби досягти таких результатів, дівчинка подолала досить важкий шлях довжиною в 10 років.

"І я вважаю, що така перемога є дуже важливою саме в інклюзивній сфері. Ми власним прикладом показуємо, яких результатів можуть досягати такі діти. Тому Вінниччина і Україна може ними пишатися», – зауважила Діана Подолянчук.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :