Новини

Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує на заняття у гуртку «Художня гімнастика»

16 жовтня 2023, 12:21

Дівчатка не лише зможуть розвинути власні природні здібності, а й загартувати спортивний дух та продемонструвати свої таланти на міських, Всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, гурток «Художня гімнастика» діє з 2016 року. Наразі в ньому займаються 47 юних спортсменок. Найменшим із них по 7 років, найстаршим – 17-ть. Усіма ними опікуються досвідчені тренери-викладачі Ольга Оксамитна та Маргаріта Заболотна.

Заняття для новачків розпочинаються з найпростіших вправ на розтяжку, вдосконалення пластики тіла, рухових здібностей та відчуття ритму. І лише по досягненню потрібного результату беруться до вивчення гімнастичних вправ. Гімнастки працюють з 5 предметами: скакалкою, обручем, м’ячем, булавами та стрічкою.

"Художня гімнастика – вид спорту, який дозволяє малечі розвиватися гармонійно та почуватися впевнено як на змагальному килимі, так і по життю. Наші вихованці постійно беруть участь у різноманітних турнірах, на яких демонструють чого навчилися. І дуже приємно, що їхні вміння отримують високі оцінки журі. Чимало дітей зі старшої групи вже мають звання «Кандидатів у майстри спорту». Є багаторазовими переможцями Чемпіонатів Вінницької області за програмою КМС та МС, мають багато нагород Всеукраїнських та міжнародних змагань, є членами Збірної команди області та представляють її та наше місто на Чемпіонатах України", – розповідає Маргаріта Заболотна.

Тренування відбуваються тричі на тиждень. Дізнатися більше про гурток можна за номером телефону +38(093)101-75-16 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Фото: Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної

Поділитися :