Новини

Вінницький "Паспортний сервіс" переїхав на проспект Коцюбинського

2 жовтня 2020, 17:01

Сучасний офіс "Паспортного сервісу" відтепер знаходиться за новою адресою. Тут  можуть обслуговувати щодня до 120 людей та враховані потреби людей з інвалідністю. 

«Паспортний сервіс» зі  "Sky park" переїхав в оновлене сучасне приміщення. Тепер він знаходиться за адресою: проспект Коцюбинського, 4, 2 поверх.  За словами Бориса Наливайко,  начальника  управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області, у новому приміщенні можуть обслуговувати щодня до 120 людей, це значно більше, ніж у приміщенні "Sky park". 

«Минулого року паспортний сервіс надав послуги близько двадцяти тисяч громадян це по всім напрямкам роботи. В цьому році, вже понад шістнадцять тисяч обслужили. Є певне зменшення кількості охочих, розумієте чому, тому що є у нас і всьому світі відповідна пандемія, переміщення населення дещо змінилося» - повідомив Борис Наливайко

Сюди зможуть звертатися громадяни для оформлення, як закордонного паспорта незалежно від місця їх реєстрації, так  і  ІД-карток. Окрім цього, «Паспортним сервісом» надаватимуться ще й інші адміністративні послуги: отримання довідки про наявність чи відсутність судимості; здійснення апостилювання документів; переклад документів; медичне страхування громадян, які їдуть за кордон; страхування автомобілів для здійснення поїздок за кордон. 

«Звертаємось до вінничан, ви у нас можете знайти за адресою м. Вінниця проспект Коцюбинського, 4. Поруч залізничний вокзал, центральний ринок, то для людей я думаю це буде логістика краща добратися і під'їзд на автомобілі можливий тому, що через міста ви розумієте  в центр заїхати заборонено автомобілем, тобто паспортний сервіс стає більш доступним для громадян». – зауважив  Борис Наливайко.

Також передбачені усі умови для  людей з інвалідністю, є окремий куточок для дітей. Додамо, що завдяки децентралізації, з січня 2015 року 70% коштів за надання адміністративних послуг залишаються у місцевих бюджетах і використовуються на розвиток і добробут територіальної громади.

Поділитися :