Новини

Вінниця: ранок 26-го дня національного спротиву рашистській орді

21 березня 2022, 13:26

Місто продовжує функціонувати. Всі служби працюють. Громадський транспорт вийшов на лінії в повному обсязі.

Аварійна бригада продовжує ремонтні роботи, щоб відновити тепло та гаряче водопостачання у будинках в районі вулиць Ак. Янгеля, Стеценка, Ширшова. Про це повідомив на своїй фб-сторінці міський голова Сергій Моргунов.

Діти продовжують навчатися дистанційно. Приймають малечу чергові садочки.

Щодо наповнення асортименту в магазинах. Продовжується робота з мережами, щоб і далі забезпечувати безперебійне постачання товарів першої необхідності. Налагоджуються нові логістичні ланцюги – надходять товари, по яких були тимчасові перебої. Наприклад, сіль вже є у регіональних мережах.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


"Вкотре звертаюсь до підприємців відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу. Працююча економіка підтримує життєдіяльність нашого міста, підтримує нашу армію. Це запорука перемоги", - закликав очільник Вінниці.

Гуманітарний хаб «Вінниця» продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою для біженців та військових. Команда хабу сортує допомогу та формує за потребами нові відправки у різні міста.

У міському Центрі надання гуманітарної допомоги для переселенців, які зареєструвалися у нашій громаді, люди можуть отримати продовольчі набори, необхідний одяг, засоби гігієни, медикаменти. Алгоритм налагоджений – з людьми постійно на зв’язку працівники наших соцслужб.

"Дякую усім, хто сьогодні працює для Вінниці, на підсилення тероборони, хто допомагає усій Україні. Ми вистоїмо. Бо правда за нами. Слава Україні!" - наголосив міський голова.

Читайте також:
З 19 березня Подільський зоопарк у Вінниці знову відчинив свої двері для відвідувачів

Поділитися :