Новини

Вінниця: ранок 29-го дня національного спротиву рашистській орді

24 березня 2022, 10:58

Міські служби виконують свої щоденні задачі. Аварійні випадки опрацьовують якнайшвидше.   

Як інформує у своєму ТГ-каналі міський голова Сергій Моргунов, внаслідок пориву труби, відсутнє тепло та гаряча вода на вулиці Келецькій, 98. Також комунальники проводять ремонт підземної мережі на пр. Космонавтів, 39А, відключено гаряче водопостачання та опалення на пр. Космонавтів, 39, 41, 47 та вул. Келецькій, 64/47.

Ще один порив трапився на вул. Л., Ратушної, 22, повідомляють у “Вінницяміськтеплоенерго” . Через це холодне та гаряче водопостачання відсутнє в будинках на вул. Л. Ратушної, 20, 20А, 22, 24, 26, 28, а також на вул. Д. Майбороди, 37.

За словами міського голови,

  • Громадський транспорт у повному обсязі – на маршрутах.  
  •  Магазини, аптеки продовжують працювати, товари стабільно надходять завдяки нашій спільній роботі щодо перелаштування логістики постачання.   
  •  Пальне на АЗС є: відпрацювали це питання спільно з операторами мереж. 
  •  Підприємства та заклади відгукнулись на наш заклик, працюють за можливості та підтримують економіку міста. 
  •  Надаємо підтримку переселенцям, які живуть у нашій громаді: 819 родин офіційно у нас зареєструвалися, кожна третя з них вже звернулась до міського центру надання гуманітарної допомоги. 
  •  Відправили необхідну допомогу для наших військових, а також продукти та засоби гігієни для переселенців, які зупинились у межах області. 

"Коли ми об’єднуємо наші зусилля – результат відповідний. Разом до перемоги! Дякую усім!" - наголосив міський голова.

Поділитися :