Новини

Вінниця є лідером по веденню і комфортності бізнесу в Україні

23 лютого 2021, 16:10

Такого результату вдалося досягти завдяки 12 рокам співпраці міського голови Сергія Моргунова з представниками Ради підприємців.

Як ідеться на сайті Вінницької міської ради, сьогодні, 23 лютого, Сергій Моргунов зустрівся з представниками Ради підприємців при міському голові. Очільник міста подякував присутнім за результативну співпрацю, яка тривала з 2009 року, та відзначив роль консультативно-дорадчого органу у створенні комфортного бізнес-середовища у громаді.

Зауважимо, Рада підприємців є консультативно-дорадчим органом, який здійснює координаційні заходи, пов'язані із проведенням консультацій з питань формування та реалізації державної політики у сфері підприємницької діяльності та вирішення проблемних питань міста. Працює рада з 2009 року. Серед спільних напрацювань - Антикризова програма, яка успішно реалізується на території Вінницької міської територіальної громади. Також представники Ради долучалися до формування нової Стратегії "Вінниця 3.0". 

"Рада підприємців працює уже дванадцятий рік. Я хочу подякувати Леоніду Васильовичу Марцинковському за конструктивну співпрацю. Діалог і співпраця з Радою підприємців була достатньо ефективною. Завдяки вашим пропозиціям було підтримано більше 20 проєктів рішень і затверджено на сесіях міської ради, які стосуються малого та середнього бізнесу і різних галузей. Я думаю, що саме цей діалог і професійне відношення дало ось такий результат, що місто Вінниця є лідером по веденню і комфортності бізнесу в Україні. Завдяки тому, що відповідальний вінницький бізнес, інтереси якого ви представляєте, сплачує податки, ми розвиваємо наше місто і маємо й надалі серйозні плани, враховуючи стратегію розвитку громади на наступні 10 років", - наголосив міський голова Сергій Моргунов. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :