Новини

Вирізали серце й печінку: Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок двом юнакам за вбивство товариша

17 вересня 2021, 15:09

Старшому тоді було 22, молодшому – 16 років.

Як ідеться на сайті Вінницького апеляційного суду, таке рішення по справі про умисне вбивство 21-річного жителя Піщанського району ухвалили сьогодні, 17 вересня.

Один із захисників обвинувачених просив суд не карати його підзахисного так суворо – довічним позбавленням волі. Аргументував тим, що обвинувачений визнав вину і розкаюється.

Прокурорка була проти задоволення апеляційних скарг адвокатів. Наголосила: злочин скоєно з особливою жорстокістю. 

Нагадаємо, обвинувачені у червні 2018 року розпивали алкогольні напої разом із потерпілим. Між чоловіками виник конфлікт, у розпал якого двоє чоловіків побили третього. Надалі спільники роздягнули чоловіка, перенесли в іншу кімнату та продовжили бити його ногами по голові й тулубу.

Потім вони силоміць залили потерпілому в рот пляшку одеколону та пляшку столового оцту. Також тривалий час чоловіки кидали в потерпілого медичний шприц, який голкою застрягав у його грудях і животі.

На цьому катування не припинилися. З особливою жорстокістю обвинувачені за допомогою підручних засобів знущалися з потерпілого, доки той не знепритомнів. Після цього зловмисники ножем розрізали живіт і груди потерпілому, вирізали серце та печінку, внаслідок чого чоловік помер.

Поділитися :