Новини

Втрати Вінниччини: семеро військових загинули в боях за Україну

13 червня 2022, 09:58

Впродовж вихідних стало відомо про ще сімох загиблих захисників з Вінницької області.  

Про загибель 34-річного Руслана Байбарзи повідомили на сторінці Тульчинської районної державної адміністрації. Зазначається, що він мешканець села Юліямпіль Шпиківської громади загинув  26 травня на російсько-українській війні.

Військовослужбовець був солдатом номера обслуги 2 кулеметного відділення окремого кулеметного взводу. Загинув під час бойових дій біля населеного пункту Авдіївка Донецької області, - йдеться у повідомленні.

Калинівська міська рада також повідомила про загибель військового Сергія Кота який загинув смертю Героя. Громада прощалась з захисником 11 червня. 

Також на війні загинув ще один житель Калинівської громади - лейтенант Національної гвардії України Олександр Глушко

11 червня в результаті артилерійського обстрілу смертю Героя загинув лейтенант Національної гвардії України, - повідомляє Калинівська міська рада. 

Російські окупанти обірвали молоде життя Героя, який навіть не встиг створити власну сім’ю. У Олександра залишилися батьки та сестра. Поховають нацгвардійця у Калинівці. Про час і дату похоронів буде додаткове повідомлення., - йдеться у повідомленні. 

Також на сайті Хмільницької міської ради повідомили про загибель двох захисників – Валерія Гаврилюка та Анатолія Дармограя.

Валерій Гаврилюк загинув під час бойових дій в районі м. Авдіївка Донецької області. Прощались з героєм 11 червня у селі Порик Порицького старостинського округу Хмільницької громади. 

Анатолій Дармограй загинув під час виконання бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій в районі н.п. Краматорськ Донецької області. Прощались з захисником 12 червня  у селі Олександрівка Порицького старостинського округу Хмільницької громади. 

Ще одна втрата. Загинув Віталій Вовк, житель міста Жмеринки. У зв'язку із втратою у Жмеринці сьогодні оголошено день жалоби. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Жмеринської міської ради.

Прощання з загиблим воїном відбудеться 13 червня 2022 року о 12:00 у дворі будинку по вул. Соборна, 9 у Жмеринці. Церемонія поховання відбудеться на міському кладовищі по вул. Одеська, - йдеться у повідомленні.

Захищаючи Україну, загинув 39-ти річний Андрій Шліпунов  житель Барської громади. 

Як повідомляють  на сторінці Барської міської ради у Фейсбук, Андрій  був мешканцем села Слобода Ялтушківська.

Андрій був людиною з незламним характером та принципами, без вагань пішов на захист Батьківщини з найпершого моменту війни росії проти України. Ніщо не в змозі залікувати зранені серця рідних людей, ідеться у повідомленні.

Щирі співчуття родинам загиблих героїв...

 

Поділитися :