Новини

«Як ми згуртували громаду»: у Вінниці відкриють інтерактивну виставку волонтерських досягнень

19 жовтня 2023, 11:29

В експозиції, презентованій Фондом громади «Подільська громада», буде представлено 15 унікальних авторських стендів. Кожен відображатиме історію волонтерів/-ок, які роблять свій незамінний внесок у наближення Перемоги та розвиток країни.

Як ідеться в анонсі події, серед них представлені як потужні громадські організації, що працюють на Перемогу ще з 2014 року, так і невеликі локальні ініціативи, які реалізують доброчинні проєкти, підтримують ВПО, готують смаколики чи виготовляють окопні свічки для бійців.

Особливість виставки в тому, що всі відвідувачі/-ки зможуть взяти участь у різноманітних інтерактивах, які допоможуть краще зрозуміти важливість волонтерської роботи.

«Ми довго думали, як можна було б подякувати, підтримати, змотивувати тих, хто в режимі нон-стоп працює разом чи поруч із нами увесь цей час. Тому вирішили, що виставка їхніх особистих перемог, історій, цікавих оповідок та відважних справ – гарний формат, щоб познайомити вінничан (і не тільки) з людьми, які часом непомітні, але які точно заслуговують на велике спасибі, – розповідає голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова. – Ми обрали інтерактивний формат, бо це не просто статичні стенди з інформацією, а «повне занурення» у волонтерські справи організації. Тому візитери/-ки матимуть можливість долучитися до інтерактивів, дізнатися багато нового і за бажанням підтримати ту чи іншу ініціативу».

Відкриття виставки «Як ми згуртували громаду» пройде 20 жовтня о 17:00 у холі міської ради.

Фото: фб-сторінка Фонду громади "Подільська громада"

Поділитися :