Новини

Юних вінничан запрошують приєднатися до секції кульової стрільби

9 жовтня 2023, 16:24

На заняттях вихованці навчаються стрільбі з пневматичних та малокаліберних гвинтівок, а також з пістолетів.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, на відміну від інших видів спорту, де спортсмени змагаються одне з одним, у кульовій стрільбі стрілець веде поєдинок із самим собою. Тренери Вінницького міського палацу дітей та юнацтва допомагають своїм підопічним налаштуватися на відповідальні змагання під час регулярних тренувань.

"Тренування проходять під контролем тренерів та з обов’язковим дотриманням правил техніки безпеки при поводженні зі зброєю. Тренуючись, ми зважаємо на фізичні дані дитини, адже вік не завжди головний критерій у цьому питанні, – розповідає тренер Петро Донець. – Хтось у 9 років вже може втримати зброю, а комусь потрібно ще трохи підрости – не стільки навіть фізично, як ментально. Щоб дитина реагувала на тренера та довіряла, потрібно вибудувати відповідні стосунки. Тому ми маємо індивідуальний підхід до кожного вихованця”, - розповідає керівник спортивної секції КЗ “Вінницький міський палац дітей та юнацтва” Петро Донець.

Заняття дітей у спортивній секції не обмежуються лише тренуванням. Керівники гуртків і справді стають для вихованців хорошими друзями та наставниками.

Комплектування груп початкової підготовки педагоги проводять протягом усього навчального року. Відвідувати цю спортивну секцію можуть діти з 9 років. Детальну інформацію можна отримати за телефонами: 093-509-53-39, 098-309-98-39 або на сайті закладу.


Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :