Новини

З початку року на Вінниччині у ДТП загинуло семеро дітей

22 вересня 2021, 11:52

Найбільшу кількість автопригод з травмованими та загиблими поліцейські фіксували о 21 годині. 

Як інформують на сайті Національної поліції у Вінницькій області, з 1 січня працівники поліції зареєстрували понад 2200 автопригод, у яких постраждали понад 500 людей, 75 з них загинули. Серед загиблих – 7 дітей. 

На порушників Правил дорожнього руху поліцейські з початку року склали майже 90 тисяч адміністративних протоколів. Основними причинами автопригод з потерпілими поліцейські називають

  • порушення правил маневрування,
  • перевищення безпечної та встановленої швидкості,
  • недотримання дистанції,
  • порушення правил проїзду пішохідних переходів та перехресть,
  • керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

107 автопригод стались за участі водіїв, які перебували за кермом в стані сп’яніння. У цих аваріях 20 людей травмувались, 8 – загинули. Загалом з початку року за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння, поліцейські склали майже 5 тисяч адміністративних протоколів.   

Майже 100 автопригод з постраждалими на дорогах Вінниччини стались за участі пішоходів, у яких загинули 20 осіб. Найбільшу кількість автопригод з травмованими та загиблими поліцейські фіксували о 21 годині. 

"Звертаємось до усіх  учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, аби зберегти своє життя та здоров’я оточуючих. Крім того, просимо батьків нагадали основні правила поведінки на дорозі дітям, аби вони не потрапили в біду", – наголошують у поліції.

Поділитися :