Новини

З початку року у Вінниці відремонтували інженерні мережі в 10-ти багатоповерхівках

17 березня 2022, 12:55

Наразі роботи тривають у двох багатоквартирних будинках.

Як інформують на сайті міської ради, щороку у Вінницькій міській територіальній громаді у багатоквартирних будинках ремонтують інженерні мережі. Роботи виконують в рамках Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства Вінниці на 2019-2024 роки та на умовах співфінансування, де мешканці сплачують 30% вартості, а решту - 70% - фінансують з бюджету громади. Однак якщо жителі бажають створити об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, то один з видів капітальних робіт вони можуть отримати за кошти міського бюджету.

«Зараз ми лагодимо інженерні мережі в будинках, де були розпочаті роботи до війни з росією. Загалом початку року ми відремонтували інженерні комунікації у десяти вінницьких багатоповерхівках. Днями ремонтні роботи завершили, зокрема, у будинках на вулиці Саксаганського, 15, Гоголя, 15 та Тімірязєва, 33», - розповів директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Наразі роботи тривають у двох багатоповерхівках. Зокрема, у будинку на вулиці Жуковського, 12 лагодять мережі опалення, а в будинку на вулиці Київській, 112 проводять ремонт мережі каналізації.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :