Новини

З початку року у Вінниці всиновили дев'ятьох дітей

21 липня 2022, 12:27

З них - п'ятеро діток було всиновлено іноземцями.

Як інформують на сайті міськради, щодо 2 дітей триває процес усиновлення. 

Наразі на території Вінницької міської територіальної громади функціонує 13 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, у яких виховується 22 дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та 5 осіб з їх числа

Станом на 1 липня 2022 року на первинному обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у службі у справах дітей Вінницької міської ради перебуває 264 дитини, з них: 81 дитина-сирота, 183 дитини, позбавлених батьківського піклування. Під опікою, піклуванням у громадян перебуває 193 дитини, у прийомних сім’ях та будинках сімейного типу виховується 41 дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківського піклування.

"28 дітей потребують влаштування до сімейних форм виховання, з яких в закладах інституційного догляду перебуває 14 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з яких 11 - мають інвалідність, 7 дітей (в тому числі 1 родинна група з 5 дітей) перебуває у КЗ «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», 4 дитини знаходиться на повному державному утриманні в державних навчальних закладах", - повідомляють у міській раді.

З початку 2022 року одну дитину-сироту влаштовано на виховання до прийомної сім’ї та одну дитину-сироту - до дитячого будинку сімейного типу, які функціонують на території Вінницької міської територіальної громади. 2 дитини, позбавлені батьківського піклування, направлено до дитячих будинків сімейного типу, які функціонують на території Вінницької області.

Поділитися :