Новини

З вересня у всіх вінницьких маршрутках можна буде розраховуватись банківською карткою

4 серпня 2021, 14:47

Наразі валідатори для розрахунку проїзду карткою встановлені у 154 маршрутних авто типу Мерседес-спринтер та в і 94 «Богданах». В них можна розрахуватися “Карткою вінничанина”.

У жовтих «Богданах» стоять такі ж пристрої, як в комунальному транспорті. А у «Мерседеси» поставили компактні прилади, схожі на магазинні POS-термінали. Як розповіла Місту над Бугом директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна, до вересня планують підключити можливість оплати проїзду банківською безконтактною карткою:

«Ми обладнали всіх приватних перевізників: це 154 Мерседеси-спринтери і 94 Богдани. Єдине, що у них є резервні машини, які ми не облаштували, а коли відбувається поломка транспорту починають ходити резервні машини, вони не облаштовані. Але в серпні ми облаштуємо усі автомобілі. І буде можливість оплатити весь муніципальний транспорт і приватний транспорт: на першому етапі муніципальною карткою вінничанина і другим кроком приєднаємо банківські технології. Плануємо це зробити з вересня. Вже буде можливо використовувати не тільки муніципальну картку, а також безконтактну банківську карту та аналоги NFC на смартфоні», - розповіла пані Катерина.

Якщо виникли проблеми з розрахунком карткою, або відключений сам термінал, директорка підприємства радить записати номер автомобіля і передати цю інформацію до підприємства «Вінницякартсервіс». Там обов’язково зв'яжуться з власником транспортного засобу для усунення проблеми. Звернення можна написати у телеграм-канал, фейсбук, інстраграм, або ж зателефонувати на гарячу лінію «Вінницякартсервіс»  0 800 330 155

Поділитися :