Новини

З Вінниці до Херсона та Миколаєва доправили великий "теплий" вантаж

24 січня 2023, 11:15

До нього увійшли, зокрема, генератори, портативні газові плити, газові балони, термоси та понад 10 потужних зарядних станцій EcoFlow.

Андрій Дручинський та Олена Данілова нещодавно були гостями першого Вінницького мультимедійного проєкту «Час Змін» з Олегом Семком. Розмова почалася з великого «теплого» вантажу, який доправили до Херсона та Миколаєва. У ньому генератори, портативні газові плити, газові балони, термоси, понад 10 потужних зарядних станцій EcoFlow, які передали друзі з Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Сформувати його вдалося завдяки акції «Тепло на Різдво», що ініціювали голова Представницької ради Фонду громади «Подільська громада» Віктор Бронюк, ГО «NEW UKRAINIAN WAY» і ГО «ТІК». 

«Вона мала на меті збір коштів для закупівлі портативних газових плит, що спрямовані на потреби найбільш незабезпечених жителів деокупованих міст і селищ Херсонщини й Миколаївщини: одиноких літніх людей і багатодітних родин, які через зруйновану інфраструктуру, на жаль, часто навіть не мають можливості зігрітися теплим чаєм чи кавою» - говорить Андрій Дручинський – голова наглядової ради Фонду «Подільська громада». 


Новини в зручному форматі – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Олена Данілова – голова правління фонду громади «Подільська громада» доповнює:

«До збору долучились підприємці та волонтерські організації. Особливу подяку висловлюємо нашим вірним друзям підприємцям-волонтерам Олегу Головатюку, Олександру Дусанюку, Олександру Літвінчуку, Сергію Мельничуку, профспілці Держпродспоживслужби Вінницької області, а також Благодійному фонду «Мрія», який заснувала Тайра — відома волонтерка і парамедик Юлія Паєвська Julia Paevska. Вони передали 1000 літрів солярки для роботи генераторів і підсилили талонами на пальне для доставки вантажу». 

На завершення розмови Олена Данілова нагадала про п'ятий конкурс грантів від МБІ. Кошти збирались протягом року. Підтримувала команду МБІ БО «Національна мережа розвитку локальної філантропії». Отож, якщо ти маєш ідею, але не знаєш як втілити її в життя команда МБІ допоможе тобі реалізувати власний проєкт. 

Детальну інформацію дивіться на ФБ-сторінці фонду громади «Подільська громада».

Поділитися :