Новини

За автомобіль можуть позмагатись переможці попередніх розіграшів акції «Вакцинуйся. Збережи життя» у Вінниці

24 листопада 2021, 17:02

Виконком міської ради вніс зміни у рішення порядку проведення акції, яке дає можливість всім учасникам брати участь у розіграші суперпризу. 

На сайті мерії нагадали, що акція «Вакцинуйся збережи життя» стартувала 1 вересня. Участь у ній можуть взяти люди, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації. Директор департаменту економіки й інвестицій Максим Мартьянов зазначив, що попередні умови акції передбачали, що вінничани, які вже отримали призи, не могли брати участь у розіграші автомобіля 17 грудня,  але днями на засіданні виконавчого комітету внесли зміни до попереднього рішення. Тож тепер учасники, які стали переможцями в минулих розіграшах телевізорів та велосипедів, також допускаються до фінального розіграшу.

Нині до акції «Вакцинуйся. Збережи життя» долучились  20 728 вінничан, - каже директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.

«Спершу, 17 грудня, будуть розіграні 20  велосипедів та 20 телевізорів. У цьому розіграші вінничани, які вже перемогли,   участі не братимуть.  Призи розіграють лише серед тих, хто ще нічого не вигравав.  Визначення потенційних переможців, як і під час двох попередніх розіграшів, відбуватиметься автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Коли система обере 40 потенційних переможців,  ми оголосимо їх прізвища і перейдемо до розіграшу суперпризу – автомобіля  Toyota Corolla. Попередньо підготуємо список усіх учасників акції для завантаження в систему, а вона автоматично вибере одного переможця», - розповів Володимир Романенко.

Фінальний розіграш відбудеться 17 грудня: серед подарунків – 20 телевізорів та 20 велосипедів, а також суперприз – автомобіль. 

Зареєструватись в акції можна тут

 

Поділитися :