Новини

За минулий рік у Вінниці збудували 2,4 кілометра нових доріг

21 січня 2021, 09:13

Цьогоріч планують завершити роботи по вул. Гальчевського та продовжити будівництво нової дороги по вул. Тимофіївській.

Як інформують на фейсбук-сторінці Вінницької міської ради, роботи з будівництва нових доріг відбувались комплексно - разом з освітленням, тротуарами, велодоріжками та зливовою каналізацією. 

Так, 2020 року завершили один з найбільших інфраструктурних проєктів у місті - будівництво нової дороги по вулиці Гонти. Вона з’єднала Київську і Батозьку та розвантажила транспортні потоки. Будівництво велось у комплексі: облаштували тротуари, велодоріжки, зливову каналізацію, яка має запобігти руйнуванню дороги дощовою водою. Також встановили світильники. 

Фото: www.vmr.gov.ua

Фото: www.vmr.gov.ua

Також минулого року "з нуля" збудували ділянку дороги на вулиці Енергетичній. Раніше тут були непроїзні хащі, тепер – новий шлях. Це невеликий відрізок, але він важливий для промислової зони у цьому районі. Як результат, з'єднано вулицю Зулінського з новою дорогою на Гонти, що розвантажило трафік на Київській, Батозькій та Липовецькій.

На Старому місті минулого року розпочали ремонт дорогу по вулиці Гальчевського. Загалом проєкт розрахований на два роки. Цьогоріч планують завершити асфальтування дороги, тротуарів та облаштування велодоріжки. Також на 2021 рік заплановано завершити роботи по вул. Гальчевського, провести капремонт вул. Д. Нечая (2 черга), Сабарівського шосе та продовжити будівництво нової дороги по вул. Тимофіївській.

Фото: www.vmr.gov.ua

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :