Новини

За місяць роботи камери автофіксації на Вінниччині склали стільки ж протоколів, як поліція за 9 місяців

8 жовтня 2021, 15:41

П’ять камер автоматичної фіксації склали 48 763 матеріалів, на кожен їм знадобилось лише по три секунди.

Про це розповів начальник Управління патрульної поліції у Вінницькій області Редван Усеінов. З початку вересня камери запрацювали на трасах поряд зі Стрижавкою, Писарівкою та Ксаверівкою. Ці місця обрали через велику кількість аварій. Прилади працюють в автоматичному режимі і про кожен з них попереджає дорожній знак.

За словами Редвана Усеїнова на особливому контролі виявлення водіїв, які керують транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. За 9 місяців цього року патрульні склали 1451 адміністративний матеріал. На 500 менше ніж минулого року.

"Є водії, які після вчиннення ДТП з певних причин покидають місце події. Зокрема, з початку року у Вінниці зафіксовано 177 таких водіїв. Розшукати та встановити вдалося 171. Тобто відсоток розкриття ДТП становить 97%", - розповів начальник Управління патрульної поліції у Вінницькій області.

ДТП з наїздами на пішоходів здебільшого трапляються у темну пору доби. Близько половини пішоходів нетверезі та переходять дорогу у невстановлених місцях. Тож поліцейські вкотре закликають як водіїв, так і пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху.

Поділитися :