Новини

За порушення карантинних обмежень у Вінниці закрили кальян-бар

19 січня 2021, 12:35

На час перевірки в ньому знаходилось близько 40 відвідувачів, серед них - і неповнолітні. 

Як повідомив "Місту над Бугом" заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко, з метою приховування своєї роботи власники кальян-бару подбали про спеціальні штори на вікнах, які не пропускали світло, та не користувалися вентиляційним обладнанням. Серед відвідувачів закладу були семеро неповнолітніх. З ними та їх батьками провели профілактичну роботу ювенальні поліцейські для недопущення такої поведінки надалі. 

Вікна закладу були облаштовані спеціальними шторами, які не пропускали світло. У ньому перебувало близько 40 осіб, у тому числі неповнолітні особи. Всі правопорушники були доставлені у відділок поліції для проведення відповідної роботи.

За словами Ігоря Волокітенка, власників закладу неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за порушення карантинних обмежень. Цього разу за протиправну діяльність їм загрожує кримінальна відповідальність. 

Працівниками поліції систематично проводяться заходи, направлені на контроль за дотриманням карантинних обмежень - як з боку фізичних осіб, так і з боку суб'єктів господарювання. Такі заходи проводяться також у нічний час доби.

Поділитися :