Новини

Загиблих внаслідок ракетного обстрілу у Вінниці поховають коштом громади

15 липня 2022, 12:29

Вчора 14 липня внаслідок ракетного удару у Вінниці загинули 23 людини.  Серед загиблих - не лише вінничани.  Прощання та похорони організує Вінницька міська рада. Витрати, пов'язані з цим покриє міський бюджет.

 

Як йдеться на сайті міської ради, серед загиблих були не лише вінничани,  а й  мешканці довколишніх сіл. Про це розповів директор КП “Вінницький комбінат комунальних підприємств” Дмитро Науменко. Більшість  тіл  обгоріли, тому експерти ще будуть робити ДНК-експертизу, щоб ідентифікувати  загиблих. Людей поховають за місцем проживання.  

“Зараз (15.07) рятувальники продовжують розбирати завали у Будинку офіцерів. Вчора ми забрали двадцятьох людей. Більшість тіл обгоріли, експерти ще будуть робити аналізи, щоб ідентифікувати загиблих. Людей будемо ховати за місцем проживання. Зараз важко сказати щось конкретно, оскільки ще немає результатів експертиз”, - сказав Дмитро Науменко.

З учорашнього дня працівники комунального підприємства займаються транспортуванням тіл.

«Вчора були на місці руйнувань до 23.00, весь персонал задіяний. Сьогодні продовжуємо працювати”, - додав Дмитро Науменко.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким, які загинули вчора від російських ракет у Вінниці.

                                            

 

 

Поділитися :