Новини

Зниження тарифів для підприємства «Вінницяоблтеплоенерго»: відповідне рішення ухвалила обласна рада

25 вересня 2020, 17:37

Тарифи на тепло і гарячу воду знизяться вже з 1 жовтня для жителів близько тридцяти багатоповерхових будинків у мікрорайонах «Слов’янка», «Тяжилів» та  «Старе місто». 

В коментарі радіо «Місто над Бугом»   депутат  обласної ради  та голова профільної комісії  обласної ради з питань ЖКГ та енергозбереження Андрій Ковальов, розповів, що на черговій сесії обласної ради депутати  погодили зниження тарифів для підприємства «Вінницяоблтеплоенерго». 

За словами Андрія Ковальова, нові тарифи встановлюють на період з 1 жовтня 2020 року по 30 вересня наступного року.  У Вінниці на балансі цього підприємства  перебувають майже 30 будинків, і це вперше за останні роки вдалося досягти зниження тарифів. Для споживачів тарифи  зменшаться від 10 до 14 відсотків  в залежності від будинків. 

«Якщо ми говоримо про місто Вінниця, то це у нас близько тридцяти багатоповерхових будинків, більшість з них розташована на мікрорайонів «Слов’янка», «Тяжилові» і на «Старому місті». Це ті будинки, які опалює саме комунальне підприємство «Вінницяоблтеплоенерго», в середньому зниження тарифів відбувається на двісті вісімдесят чотири гривні з однієї Є калорії, а якщо у відсотках, це приблизно на десять – чотирнадцять відсотків, на теплопостачання та гарячу воду, у залежності від будинку» - розповів Андрій Ковальов 

Поділитися :