Новини

30 вінничан стали переможцями першого розіграшу «Вакцинуйся. Збережи життя»

22 жовтня 2021, 15:17

Вони отримали призи від Вінницької міської ради: 15 телевізорів та 15 велосипедів.

Подарунки їм вручав міський голова Сергій Моргунов. Очільник міста подякував переможцям першого етапу розіграшу за те, що вони дбають про своє здоров’я та вакцинувалися, адже це єдиний шлях зупинити епідемію

«Я думаю, що ви всі пам’ятаєте березень 2020 року, думаю, що пам’ятаєте і весну 2021 року, які в нас були виклики. Але саме завдяки тому, що наша територіальна громада є достатньо відповідальною, нам вдалося з великою кількістю цих викликів достойно впоратися. Сьогодні вже 91 тисяча людей, дорослого населення Вінниці вакциновано. З них 73 455 отримали другу вакцину, але, думаю, що це не межа і нам необхідно далі працювати в цьому напрямку, тому що дійсно не хочеться, щоб ми були в червоній зоні. Вам хочу ще раз подякувати за те, що достатньо відповідально поставилися до всього, що відбувається, і що пов’язано з загрозою ковіду, і найголовніше, що ви відповідально поставилися до свого здоров’я», - сказав очільник міста.

Серед 30 щасливчиків, які виграли в першому розіграші, вінничанка Валентина Дедяк. Жінка виграла велосипед:

«Я і вся моя родина були вакциновані. Сьогодні всі зареєстровані: два сини, невістка, я і чоловік. Але я виграла велосипед. Ми реєструвалися для свого здоров’я, абсолютно не заради призів. Виключно для того, щоб зберегти своє здоров’я. Хоч велосипед виграла я, використовувати будуть сини», - поділилася пані Валентина.

Олена Бельцер виграла телевізор. Каже, що не сподівалася опинитись серед переможців.

«Буквально перша була масова вакцинація і ми з сином пішли щеплюватися. Приємно і несподівано. Я взагалі ніколи нічого не вигравала по життю, а це вперше. Я виграла телевізор», - розповіла пані Олена.

Не очікувала перемогти в акції й вінничанка Анна Крамаренко.

«Виграли телевізор. Дуже щасливі, що нам так пощастило. Перший розіграш і перша перемога, до цього ніколи нічого не вигравали. Я не хворіла, але за вакцинацію, тому що це єдиний метод захисту і тому вся наша родина вакцинувалася влітку», - сказала пані Анна.

Нагадаємо, наступний етап розіграшу відбудеться 15 листопада. Розігруватимуть 15 телевізорів та 15 велосипедів. А у фінальному, третьому: 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla. Зареєструватися в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можна на сайті Вінницької міської ради.

Поділитися :