Новини

Два "мінігради" з Вінниці на передову передав Гумштаб

23 січня 2024, 10:39

Окрім двох установок РСЗО, до Оборонців відправились ще 4 авіаційні комплекси та 5 тепловізорів. 

Як повідомив у себе на фейсбук-сторінці Вінницький міський голова Сергій Моргунов, вчора, 22 січня, з Вінниці на фронт відправилась чергова партія допомоги. Зокрема, передали два пікапи з встановленими на них системами залпового вогню. Вони мобільні, малопомітні, швидкі та достатньо далекобійні – дальність удару сягає близько 25 км. 

«Це обладнання для нас дуже потрібне, тому що воно є мобільним та дуже ефективним у використанні. Також ці засоби ураження є досить потужними і дають нам змогу на дальності до 25 км ефективно вражати цілі супротивника: легку броньовану техніку та живу силу. Вдячні Вінниці та області за підтримку», – зазначає військовий Сергій Бобриков.

Окрім того, Оборонцям передали 4 комплекси БпЛА (2 розвідних та 2 ударних) та 5 тепловізорів. 

Задля допомоги військовим свої зусилля об’єднали депутати міста та області, волонтери та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

«Це незамінні речі на фронті та, сподіваємося, будуть служити та допомагати нашим воїнам. Завдяки злагодженій роботі Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу змогли суттєво підсилити Захисників та Захисниць додатковим оснащенням. Дуже символічно, що передачу наші оборонці отримали у День соборності України. З одного боку ми згадуємо історію, а з іншого – пишемо її для наступних поколінь», – зауважив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 


Фото: Вінницький міський голова Сергій Моргунов

Поділитися :