Новини

"Дякуємо за емоції": для вінницької малечі організували похід у кінотеатр

30 травня 2024, 15:09

Відпочинок для дітей ініційовав Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, 29 травня дітлахи відвідали кінотеатр «Cinema City». 130 юних вінничан, серед яких дітки оборонців та вимушених переселенців, переглядали нову частину мультфільму про кота Гарфілда. Приємні емоції та переживання, оплески та спілкування з однолітками. Діти з радістю і захопленням спостерігали за пригодами харизматичного пухнастика.

Депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Тетяна Савельєва розповіла, що сьогодні у кінозалі зібралось багато діток.

«Діти – найцінніше, що ми маємо у житті, тому ми щодня намагаємося створювати для них нові розваги, щоб допомогти їм забути про негативні переживання, спричинені війною. І будемо продовжувати дарувати позитивні емоції. Цього разу зібрали і малюків у супроводі батьків, і старших діток, які в колі однолітків переглянули мультфільм», – повідомила Тетяна Савельєва.

Її колега, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Андреєв переконаний, що дорослі мають робити все можливе, щоб діти попри війну не втрачали чарівні миттєвості дитинства та мали яскраві спогади.

Акція Гумштабу «Діти мають право на дитинство» – триває.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :