Новини

Хімічні грілки, авіаційні безпілотні комплекси та FPV-дрони: Вінниця передала чергову партію допомоги військовослужбовцям

14 грудня 2023, 10:02

Військовослужбовці зазначають, що безпілотні авіаційні комплекси стануть у великій нагоді та допомагатимуть захищатись від окупантів, та їхньої військової техніки.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, вчора, 13 грудня, міський голова Сергій Моргунов передав чергову партію засобів, які були куплені спільно з громадою, одній із військових частин, у лавах якої служить багато вінничан. 

Так, цього разу до допомоги ввійшло 20 тисяч хімічних грілок, 3 розвідувальні авіаційні безпілотні комплекси та 2 ударні авіаційні безпілотні комплекси. Окрім того, представники Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передали 35 FPV-дронів.

"Запитів від військових з кожним місяцем стає все більше й більше. У цьому році ми задовольнили дуже велику їх кількість. Якщо ми говоримо про цю військову частину, то це, мабуть, найбільш об’ємна допомога. Хоча ми до того неодноразово допомагали цій бригаді, яка воює ще з перших днів війни, з 2014-2015 років. Важливо, що саме Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб координує роботу із всіма запитами від військовослужбовців, а також формує цю допомогу з різних джерел. Адже тут і благодійні кошти, і кошти територіальної громади, і депутатського корпусу", - зазначив Сергій Моргунов.

Окрім того, працівники КП «Муніципальна варта» за власні кошти придбали військовослужбовцям автомобіль, який відремонтували небайдужі власники вінницьких СТО.


Фото: Телеграм-канал "Вінницький міський голова - Сергій Моргунов"

Поділитися :