Новини

Майже 50 людей працюють на релокованому у Вінницю дистриб'юторському підприємстві

3 серпня 2022, 09:11

Наразі у Вінниці працює понад 105 переселених суб'єктів господарської діяльності та створені майже 570 робочих місць для вінничан та вимушених переселенців.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

У дописі зазначається, що понад місяць минув, як до нашої громади релокувалося підприємство з Мелітополя. За цей час переселений бізнес адаптувався до нових умов, люди облаштувалися в новому приміщенні та розвивають свою професійну діяльність. В цьому їм допомогло наше вінницьке підприємство.

Велика дистриб'юторська фірма має в асортименті побутову техніку та інструменти для будівництва та ремонтів - викрутки, плоскогубці, пилки, молотки, зубила тощо, - пише Андрій Очеретний.

Через окупацію нічого з Мелітополя підприємцям вивезти не вдалося. Заступник міського голови зазначає, що обсяги складських приміщень там були значно більші, відповідно і наповнення теж. 

Люди виїжджали на свій страх і ризик: хто через зелені коридори, хто через околиці - це десятки рашистських блокпостів та надважких перевірок. У Вінницю змогли приїхати 12 родин з Мелітополя, які вже працюють на рідному підприємстві.

І хоч у Вінниці довелося починати все з нуля, за досить короткий термін вже вдалося досягнути чималих результатів. Нині тут працюють 46 людей, серед яких є і вінничани - збирають, пакують та адресно відправляють замовникам зазначені товари, - каже пан Андрій.

Водночас релокований бізнес вже налагодив роботу з основними закордонними постачальниками та почав співпрацювати з вінницьким підприємством “Плазматек”.

До нашої громади продовжують релокацію підприємства, і завдяки злагодженим діям ми вже маємо 569 нових робочих місць, які створили внутрішньо переміщені суб'єкти господарської діяльності. Будемо сподіватися, що і ця співпраця стане ще однією частинкою у великому механізмі, який працює на нашу Перемогу, - підсумував посадовець.

Поділитися :