Новини

Міський голова Сергій Моргунов закликав вінничан вакцинуватись

25 серпня 2021, 12:06

"Я дуже хочу, щоб саме Вінниця була першим обласним центром з колективним імунітетом від коронавірусної хвороби", – наголосив Сергій Моргунов.

Звернувся до вінничан міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук, де закликав кожного зробити відповідальний і свідомий крок – вакцинуватись. За його словами, пандемія, що розпочалась півтора року тому, стала викликом для нашої країни: медична сфера на межі колапсу, два локдауни, зупинки роботи транспорту й підприємств, падіння економіки й закриття навчальних закладів.

"І Вінниця це теж пережила. Найгірше в тому, що цієї осені все може знову повторитись. Але вихід є. Це вакцинація. Щеплення значно збільшує шанси не захворіти і мінімізує ризик госпіталізації", – розповів Сергій Моргунов.

Як повідомив Сергій Моргунов, Вінниця першою розробила протокол лікування від ковіду. Також міський голова висловив сподівання, що саме наше місто стане першим обласним центром з колективним імунітетом від коронавірусної хвороби.

"Як міський голова, я переживаю за всю громаду і кожного вінничанина. Тому закликаю вас: вакцинуйтесь – захистіть себе, рідних та Вінницю! Хто цікавився – той знає, що в історії людства завдяки щепленням було врятовано мільйони людських життів. І це беззаперечний факт", – наголосив міський голова.

Поділитися :