Новини

Міжнародний благодійний фонд "Hope4" відкрив своє представництво у Вінниці

28 грудня 2023, 13:19

Британський фонд "Hope4" від самого початку війни підтримує Україну, надаючи потужну гуманітарну допомогу містам та родинам, що постраждали від російської агресії. 27 грудня він відкрив своє представництво у нашому місті. 

Про це пишуть у тг-каналі "Спортивні новини Вінниччини". 

Фонд заснований британцем Крісом Ломасом та його дружиною Зої Ломас три роки тому. Тоді пара вирішила покинути все у Сполученому Королівстві та переїхати у звичайне молдавське село. Так і почалася унікальна історія фонду “Hope4”, який вже зараз має офіси в Британії, Молдові та Україні. 

"Тоді ми залишили люксове життя у Великій Британії і переїхали до однієї з найбідніших країн Європи. З того часу ми вирішили присвятити своє життя підтримці людей, які цього потребують. В тому числі і в Україні", - розповів Кріс Ломас.        

З початку війни "Hope4" бере активну участь у підтримці тимчасово переміщених українців, які проживають у Молдові. А також надає допомогу громадам, відрізаним війною в південно-східному регіоні. Зокрема, в Херсоні та Миколаєві.   

У липні 2023 року Олена Присяжнюк, мешканка Вінниці, приєдналася до "Hope4 Moldova" на посаді операційного директора. І з того часу фонд підтримав і профінансував низку проєктів у Вінниці. Наприклад, футбольний турнір Вінницької міської територіальної громади, який відбувся цієї осені. "Hope4" надала спонсорську підтримку у вигляді 400 наборів спортивного одягу та аксесуарів New Balance для юних спортсменів.

Наразі у виділеному для офісу організації приміщенні тривають ремонті роботи. І вже незабаром він слугуватиме соціальним центром для всіх, хто потребує підтримки й допомоги.

Фото: "Спортивні новини Вінниччини"

Поділитися :