Новини

На Кіровоградщині поліцейські затримали підозрюваного у викраденні мікроавтобуса

14 жовтня 2024, 16:01

Автівку, 21-річний мешканець Кіровоградської області, викрав в чоловіка з Тульчинського району. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як зазначається на сайті ГУНП у Вінницькій області, на викраденій автівці хлопець поїхав з міста, але був затриманий правоохоронцями у Кіровоградській області. Під час досудового розслідування він перебуватиме у слідчому ізоляторі.

За попередньою інформацією слідства, до поліції звернувся 51-річний директор торгового маркету одного із сіл  Тульчинського району. Чоловік повідомив, що напередодні ввечері залишив Mercedes-Benz Sprinter біля входу в магазин. Вранці автівка зникла.

За допомогою записів з камер відеоспостереження відстежили шляхи відходу правопорушника та встановили його особу. Ним виявився 21-річний мешканець Кіровоградської області, з яким потерпілий мав неприязні стосунки.

Слідчі затримали викрадача у Кіровоградській області. Автівку вилучили та помістили на арештмайданчик.

"За процесуальним керівництвом Крижопільського відділу Тульчинської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої", - коментують у поліції.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

 

Поділитися :