Новини

На Вінниччині у ДТП загинув бойовий медик, який приїхав на похорон побратима

17 вересня 2024, 13:10

За кермом іншого авто також перебував військовий. Він не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу, спричинивши смертельну аварію.

Як повідомляють на сайті "Жмеринка.city", загиблий Віталій Якимишин боронив Україну ще з 2014 року в зоні АТО. До лав ЗСУ оборонець повернувся в перший ж день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року. Останні пів року Віталій на собі виносив поранених побратимів у Покровську. 

Оминаючи смерть на лінії фронту, на жаль, Віталій не зміг її уникнути на трасі М 21, де відбулась автотроща, яка і забрала життя бойового медика.

Дружина Ірина Тесленко розповіла, що чоловік захищає державу з 2014 року та від першого дня війни з 24 лютого 2022 року, останні пів року у важких боях в Покровську рятував життя побратимів, має багато відзнак та нагород, а життя обірвалось у мить, коли приїхав на похорон до побратима…

«Важко щось говорити, просто невимовний біль. Він там рятував життя побратимам, а тут не зміг врятувати себе… Не можемо до цих пір повірити у цю трагедію», – каже дружина.

Наразі відомо, що інший водій, також військовий, не впорався з керуванням – авто зійшло з дороги на трасі М21 поруч із селом Рів. Причини аварії встановлюються. Від одержаних травм Віталій помер на місці. Колеги Жмеринської екстреної допомоги приїхали на виклик, але, на жаль, не змогли врятувати колегу.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Поділитися :